Як оформити кредит без довідки про доходи?
|
|
Derek | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, чи можливо оформити кредит без довідки про доходи? Цікавить варіант із мінімальним пакетом документів, адже довідки з роботи поки що немає. Які умови можуть бути для таких позик, і чи реально отримати адекватний відсоток? Хотів би дізнатися більше про строки, суму та можливі приховані платежі.
|
|
| |
Shmat | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Я брав кредит без довідки про доходи минулого року. Загалом процес пройшов швидко, оформили за 15 хвилин лише з паспортом та кодом. Відсотки, звісно, трохи вищі, але це було очікувано. Головне – уважно читати договір, бо можуть бути додаткові платежі чи умови, про які не кажуть одразу.
|
|
| |
aamak | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Оформив кредит онлайн, усе зайняло менше години. Виплачую частинами, графік зручний, відсотки терпимі. Раджу перевіряти компанію на чесність і дізнаватися, чи є штрафи за дострокове погашення, бо це часто упускають із виду.
|
|
| |
faaxef | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Особисто я звернувся по кредит без довідки про доходи в Манівео, коли виникла нагальна потреба в грошах. Умови були чіткими, хоча ставка вища, ніж у звичайних банках. Оформлення займало близько 20 хвилин у відділенні. Особливо зручно, що не вимагали додаткових поручителів. Рекомендую уважно перевіряти всі деталі договору, щоб уникнути несподіванок із комісіями. Мене врятувало те, що менеджер детально пояснив усі нюанси, тож проблем із виплатами не виникало. Задоволений, але користуватися такою послугою раджу лише в крайньому випадку.
Беріть кредит без довідки про доходи https://moneyveo.ua/uk/--credit-bez-spravok/
|
|
| |