Подскажите куда можно обратиться по вопросу заказа запчастей напряммую на форд куга, может есть проверенные варианты, а то сам не очень ориентируюсь, нет опыта в заказе.
Если сами знаете, что вам нужно, не думаю, что составит труда найти производителя и непосредственно проконсультироваться как все можно реализовать в короткие сроки, сейчас не древний век, много чего доступно.
https://www .signeda. com/ua/amerikanski-avtozapchastini I think that this is one of the largest stores at the moment, since you can’t know what you need, you can earn money by asking
Гарне авто, мені подобаються форди.. у мене просто таке авто ні разу не підвело
Добавлено (2025-10-02, 9:39 PM) --------------------------------------------- Власники фордів, хочу запитати, а в скільки вам обходиться страхування вашого залізного коня? А де зазвичай оформляєте страховку?
Власники фордів, хочу запитати, а в скільки вам обходиться страхування вашого залізного коня? А де зазвичай оформляєте страховку?
На жаль я не власник Форда, але в темі страхування розбираюся, бо маю іншу марку. Скажу одразу: ціна залежить не стільки від марки, скільки від об'єму двигуна, місця реєстрації (у великих містах завжди дорожче) і твого водійського стажу. У середньому, на популярні моделі Форда "автоцивілка" (обов'язкова страховка) обійдеться десь у межах 1800–3500 гривень на рік. Щодо місця оформлення, то я давно вже відмовився від біганини по офісах. Набагато зручніше робити це онлайн, адже можна одразу порівняти пропозиції від десятків страхових компаній. Мені дуже подобається оформляти страховка у додатку від Hotline finance. Це економить купу часу, і ти точно бачиш, за що платиш, обираючи найвигідніший варіант. Ідеальний варіант це страховка у додатку бо це швидко і зручно.