Цитата Dasss (

)
У мене так само була ситуація з будівництвом маленької бані на дачі. Я порівнював кілька компаній і в результаті вибрав ту, яка працювала не тільки з каркасними конструкціями, а й займалася саме банями. Важливо, щоб у них були гарні матеріали, і щоб у них була практика роботи з невеликими приміщеннями, бо такі лазні мають свою специфіку в плануванні та будівництві.
Добрий день, друзі, я звертався в компанію RomaWood для замовлення невеликої бані. Спочатку думав, що не варто витрачати багато грошей на таку невелику споруду, але коли побачив, як швидко все зробили і як виглядає, то зрозумів, що не даремно.
Каркас з сосни, утеплення з мінвати — все зроблено так, що не прохолодно в бані, навіть в холодні дні. Я замовив варіант без внутрішнього оздоблення, бо планував сам зробити, і це дало мені можливість зекономити. Що ще класно, що терміни виконання справді короткі, ми замовили — і через кілька днів вже встановили. Це дуже зручно, коли кожен день на рахунку. Рекомендую всім, хто хоче хорошу маленьку баню, без зайвих проблем!