[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Невелика баня де можна замовити?
ewedg Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Хочу на дачі побудувати невелику баню, але не знаю, де шукати. Можливо, хтось із вас уже мав подібний досвід і може порадити перевірених майстрів або компанії? Як зробити вибір, щоб не потрапити на недобросовісних підрядників?

Ceriern Сообщение # 2
Рядовой
Я сам шукав компанію для будівництва невеликої бані на дачі і можу поділитися своїм досвідом. Дуже важливо розуміти, що навіть для маленької бані потрібно підходити відповідально. Я обирав компанію за відгуками, спілкувався з людьми, які вже замовляли в них послуги. Порада: не завжди дешеві варіанти — це гарне рішення. Можливо, варто трохи переплатити, але отримати хороший результат.

Dasss Сообщение # 3
Рядовой
У мене так само була ситуація з будівництвом маленької бані на дачі. Я порівнював кілька компаній і в результаті вибрав ту, яка працювала не тільки з каркасними конструкціями, а й займалася саме банями. Важливо, щоб у них були гарні матеріали, і щоб у них була практика роботи з невеликими приміщеннями, бо такі лазні мають свою специфіку в плануванні та будівництві.

Сообщение отредактировал Dasss - Вторник, 2025-02-25, 11:48 AM

Renno Сообщение # 4
Рядовой
Цитата Dasss ()
У мене так само була ситуація з будівництвом маленької бані на дачі. Я порівнював кілька компаній і в результаті вибрав ту, яка працювала не тільки з каркасними конструкціями, а й займалася саме банями. Важливо, щоб у них були гарні матеріали, і щоб у них була практика роботи з невеликими приміщеннями, бо такі лазні мають свою специфіку в плануванні та будівництві.

Добрий день, друзі, я звертався в компанію RomaWood для замовлення невеликої бані. Спочатку думав, що не варто витрачати багато грошей на таку невелику споруду, але коли побачив, як швидко все зробили і як виглядає, то зрозумів, що не даремно.
Каркас з сосни, утеплення з мінвати — все зроблено так, що не прохолодно в бані, навіть в холодні дні. Я замовив варіант без внутрішнього оздоблення, бо планував сам зробити, і це дало мені можливість зекономити. Що ще класно, що терміни виконання справді короткі, ми замовили — і через кілька днів вже встановили. Це дуже зручно, коли кожен день на рахунку. Рекомендую всім, хто хоче хорошу маленьку баню, без зайвих проблем!

Невелика баня https://roma-wood.com/product-category/proekti-ban/mini-bani/

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close