[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Облаштування власного місця у спільному паркінгу ЖК
Jonaswill32 Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Хто вже вирішував питання із підключенням власного живильного обладнання на підземному паркінгу нашого будинку? Нещодавно придбав авто, і щоденні поїздки до громадських станцій починають трохи втомлювати. Хочу встановити надійний пристрій прямо біля свого авто, щоб залишати його на ніч і не хвилюватися про перевантаження мережі чи безпеку. Можливо, хтось підкаже, яке саме обладнання краще обрати для таких умов, де його замовити з гарантією та до кого звернутися по якісну консультацію?

Чудовий Scandi

PiterFreide21 Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Вітаю! Теж торік проходив цей шлях у нашому ЖК, тож чудово розумію ваші сумніви. Для паркінгу найголовніше — обрати пристрій із хорошим захистом від перепадів напруги та можливістю регулювання сили струму. Я вирішив це питання досить просто: замовляв обладнання через спеціалізований магазин EnergyUP, де фахівці допомогли підібрати оптимальну модель під вимоги нашої ОСББ-мережі. У них якісна зарядка електрокара підбирається під будь-які роз'єми та фазність, а самі пристрої мають зручне керування через додаток і захист від доступу сторонніх осіб. Менеджери детально розпитали про потужність моєї лінії, швидко відправили замовлення з гарантією, і тепер авто завжди заживлене на 100% за нічним тарифом. Вкрай раджу завітати до них на сайт та проконсультуватися перед покупкою.

зарядка електрокара

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close