[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочу красиву усмішку: де в Дніпрі ставлять сапфірові брекети
LOLinDungeon Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Вітаю! Хочу звернутися по пораду, бо давно думаю про сапфірові брекети, але постійно вагаюся: чи підійдуть мені, чи не буде занадто дорого, чи знайду хорошого ортодонта. Проте бажання виправити зуби нікуди не зникає, навпаки — з кожним днем більше. Підкажіть, будь ласка, де у Дніпрі можна встановити цю систему надійно й якісно. Мені дуже важливо почути реальні думки. Настрій позитивний, просто хочеться впевненості.

osxaxf Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Я завжди боявся стоматологів і особливо ортодонтів, тому роками ігнорував проблему кривих зубів, хоча вони доставляли мені дискомфорт. Коли ж біль у щелепі став регулярним, я зрозумів, що потрібно діяти, і знайомі підказали звернутись до Бражнікової Ганни Василівни в Дніпрі. Вона провела настільки уважну консультацію, що всі страхи швидко зникли. Ми разом обрали ортодонтичну пластинку, бо вона найкраще підходила для моєї ситуації, та я був вражений, наскільки швидко з’явилися перші результати. Крім того, мене приємно здивували адекватні ціни та реальні відгуки людей, які вже пройшли лікування і ділилися власними історіями. Чесно скажу, що після початку лікування я став краще почуватися і навіть помітив, що зміни торкнулися не лише зубів, а й загального самопочуття. Тепер я впевнений: якщо проблема з прикусом існує, її треба вирішувати якомога раніше.

сапфірові брекети Дніпро

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close