|
Хто має досвід охорони великих об’єктів?
|
|
| Соля | Сообщение # 1 |
 Лейтенант
Статус: Offline
| Колеги, хто має досвід охорони великих об’єктів? У нас підприємство з кількома корпусами, частина з них працює цілодобово. Хочу поставити сигналізацію й систему відеоспостереження, але ціни дуже різняться. Одні радять комплексну охорону, інші — мінімальний набір. Як зрозуміти, що реально потрібно, щоб не переплатити?
|
| |
| |
| usufom | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Ми це проходили минулого року. Об’єкт теж великий, і спершу взяли дешевший варіант — пожаліли. Потім почались проблеми: датчики глючили, сповіщення запізнювались, реагування взагалі не було. Після того довелось усе міняти. Моя порада — не економити на пультовій охороні й перевіряти, чи є у компанії своя група швидкого реагування.
Охоронна компанія "Охорона і Безпека" https://oib.com.ua/pultova-ohorona/ohorona-pidpryyemstv/ - безпека підприємств на професійному рівні
|
| |
| |
| Соля | Сообщение # 3 |
 Лейтенант
| Так, логічно. А як зрозуміти, яка компанія дійсно надійна? Бо всі пишуть, що мають цілодобовий моніторинг і швидку реакцію, але на практиці це часто не так. Є якісь критерії, за якими можна оцінити рівень охорони для великих об’єктів?
|
| |
| |
| usufom | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| Можу порадити зі свого досвіду — ми співпрацюємо з охоронною компанією «Охорона і Безпека». Вони реально знають, як працювати з великими площами. У нас територія понад 4000 квадратів, кілька корпусів і склади, і все під контролем. Їхня команда виїхала на місце, зробила огляд, розробила схему розташування датчиків, камер і контрольних зон. Підключили все до пульта — якщо спрацьовує сигнал, оператор одразу передає виклик, і група реагування приїжджає за кілька хвилин. Дуже зручно, що є мобільний додаток: можна дистанційно ставити об’єкт під охорону, бачити тривоги, історію подій. Плюс — у них немає прихованих платежів, одразу розписують, що за що платиш. Ми вже рік з ними працюємо — усе стабільно, без збоїв і без переплат.
Охоронна компанія "Охорона і Безпека" https://oib.com.ua/pultova-ohorona/ohorona-pidpryyemstv/ - безпека підприємств на професійному рівні
|
| |
| |