Хто зараз дає кредит онлайн швидко і без прихованих умов?
|
|
Соля | Сообщение # 1 |
 Лейтенант
Статус: Offline
| Дівчата і хлопці, може, хтось стикався — хочу взяти невеликий кредит онлайн, але щоб все було чесно, без цих підводних каменів, що потім вилітають боком. Бо вже мала невдалий досвід, коли обіцяли одне, а в договорі виявилось зовсім інше. І дзвінки родичам — це взагалі якесь пекло! Шукаю варіант, де все прозоро, швидко і без зайвих нервів. Якщо є якісь нові сервіси, що працюють нормально — поділіться, будь ласка, бо вже немає ні сил, ні часу шукати серед цієї купи МФО.
|
|
| |
eliseenko | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Точно знаю, про що ти говориш — сам недавно з цим всім розбирався. Купа обіцянок, а на ділі або відмовляють, або вимагають якісь довідки, або дзвонять усім, кого знають. Але є одне нове МФО, яке мене реально вразило. Ніяких дзвінків, усе онлайн, без тяганини. Дуже зручно і швидко — я подав заявку, і буквально за хвилину вже мав гроші на карті. І головне — все було так, як написано на сайті, без підстав. Якщо хочеш, скину назву — раджу від щирого серця, бо самому допомогло.
Нове МФО Limon Credit https://limon-credit.com.ua/uk/ - коли потрібно швидкі гроші
|
|
| |
Соля | Сообщение # 3 |
 Лейтенант
| Ну звучить прям як диво якесь! Якби ти тільки знав, скільки я перечитала всього і як уже втомилась від цих обманів. Напиши, будь ласка, як називається це нове МФО? І ще одне — чи є якісь спеціальні умови для нових клієнтів? Бо якщо перший кредит під щось символічне — то взагалі супер. Дякую за підтримку!
|
|
| |
eliseenko | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| Та нема за що, сам через це пройшов, тому й ділюсь. Сервіс називається нове МФО Лимон. І це реально свіжа компанія, яка зараз активно заходить на ринок. У них класні умови для нових користувачів — перший кредит Flash надається під 0,1% в день. Жодних прихованих комісій за оформлення, що важливо. Все відбувається онлайн, система працює цілодобово — тобто навіть якщо треба гроші серед ночі, можна все спокійно зробити. Після схвалення гроші приходять буквально миттєво — я тільки встиг перевірити пошту, а смс уже є. Дуже приємно, що нове МФО так підходить до сервісу — сучасно, швидко й чесно. Рекомендую, особливо якщо потрібні гроші без зайвого головного болю.
Нове МФО Limon Credit https://limon-credit.com.ua/uk/ - коли потрібно швидкі гроші
|
|
| |