[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Що готувати на сніданок?
Соля Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Дівчата, просто не знаю вже, що вигадати на сніданок! Здається, раніше було простіше — щось підсмажила, щось розігріла, а тепер прокидаємось, і я стою на кухні з порожньою головою. Хочеться чогось смачного, але не надто складного, щоб не проводити пів ранку біля плити. А ще щоб дітям подобалось і чоловік не бурчав, що знову одне й те саме. Може, у вас є якісь улюблені ранкові рецепти, які реально працюють? Поділіться, бо я вже другий тиждень снідаю кавою і печивом — зовсім не те…

natali Сообщение # 2
Рядовой
Ой, ти не одна така, я теж проходила через оце “що б з’їсти на сніданок”. Бо вранці хочеться щось таке, що й смачне, й швидко, й не важке. У мене рятівний варіант — каша. Але не просто каша, а така, щоб і виглядала приємно, і пахла, і була солоденька. Я іноді беру солодку вівсянку з фруктами — можна заливаючи її просто кип’ятком, а можна трохи підігріти молоко. Вона вже з яблуками, родзинками чи бананом, залежно яку взяти. Виходить смачно і ситно, навіть моя подруга, яка до каш ставиться скептично, каже, що “це вже інший рівень”. І готується за хвилини дві, не жартую!

Класична вівсянка - найкращий варіант для сніданку

Соля Сообщение # 3
Лейтенант
Ой, дякую тобі! Прямо зацікавила. А скажи, ти її сам собі робиш? Бо я щось не уявляю, щоб чоловік зранку ще й кашу готував. І де ти береш таку, що вже з фруктами? Бо я колись пробувала, але там якийсь дивний смак був, штучний. І чи вистачає наїстися нею до обіду? Бо мої завжди після каші через годину вже знову голодні...

natali Сообщение # 4
Рядовой
Та сама роблю, серйозно! Хоча “роблю” — це голосно сказано, бо там нічого складного: відкрив пакетик, залив гарячим молоком — і все. Вже через пару хвилин готово. Я про продукцію Терра, якщо точніше. У них є різні варіанти, але мені найбільше заходить класична вівсянка з яблуками й родзинками. Вона не пересолоджена, але приємна на смак, без всяких хімічних ароматизаторів, що мене теж хвилює. Виглядає нормально, не як “мішанина”, текстура така, як треба — м’яка, але не розмазня. А якщо додати зверху кілька скибочок банану або горішки — взагалі ідеально. І найголовніше — сито! Я після такої вівсянки спокійно працюю до обіду, без перекусів. Спробуй, реально рятує ранки, коли нуль часу і купа голодних очей за столом.

Класична вівсянка - найкращий варіант для сніданку

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close