[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Не вистачає грошей на поїздку — потрібна порада
Евтушенко Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Хлопці й дівчата, така справа... Може, у когось було щось схоже. Мамі зробили операцію в райцентрі, зараз вона вдома, треба догляд, а я живу в іншому місті. Працюю, але з грошима зараз туго — оренда, комуналка, дитині в садок. До мами дуже треба поїхати, але не вистачає буквально 1000 гривень на дорогу й трошки на продукти їй. Просити в когось соромно, бо знаю, що зараз у всіх непросто. Банк не варіант — в мене ще там невелика прострочка, не дадуть. Що порадите? Може, є якийсь сервіс, де можна швидко взяти трохи грошей?

Олег13 Сообщение # 2
Сержант
Ситуація знайома до болю — в мене батько в селі сам лишився після інсульту, і коли мені подзвонили, сказали, що йому гірше, я навіть не думав, а просто зібрався. Але, блін, в кишені — 300 гривень. Теж шукав варіанти — бо коли на кону рідні, то хочеш, аби все швидко і без мороки. Від знайомих почув про мікропозики, хоч спочатку ставився з пересторогою. Але зрозумів, що коли треба терміново, то краще взяти на тиждень і розрахуватись, ніж втратити шанс бути поруч з близькою людиною.

Соля Сообщение # 3
Сержант
Ой, хлопці, як же вас розумію… В мене було схоже — син захворів, а я тоді тільки вийшла на нову роботу, ще зарплату не встигла отримати. І от ти сидиш, наче в пастці — аптека, таксі, лікар, а грошей нема зовсім. Зверталася до колег, до знайомих — всі "потім, потім". В такі моменти, здається, світ зупиняється. А головне — часу немає, бо дитина не буде чекати. Я теж тоді вперше спробувала онлайн-кредит. Головне — знайти нормальну компанію, бо в інтернеті стільки всякого. Але як знайти щось перевірене?

Анна Сообщение # 4
Рядовой
Привіт усім! Долучусь до теми, бо була у подібній ситуації буквально два тижні тому. Не вистачало грошей на нову пральну машину — стара накрилась, а в хаті двоє дітей. Купа білизни, усе вручну — жах. Зарплата ще не прийшла, а чекати не було як. Я тоді випадково натрапила на нове МФО Лимон   Здивувало, наскільки все просто: зайшла, заповнила заявку, нічого зайвого, і вже за кілька хвилин гроші прийшли на картку. Для нових клієнтів умови дуже вигідні — перший кредит під мінімальний відсоток. Я взяла рівно стільки, скільки треба, і вже через тиждень повернула, без додаткових платежів. Ніхто не дзвонив, нічого не нав'язували. Якщо комусь терміново треба трохи грошей на короткий термін — рекомендую. І головне — це новий сервіс, без оцих старих “муток”, що вже були в інших компаніях.

Шампуни Masil https://maudau.com.ua/ru/category/shampuni/product_brand=masil - здоровье и красота ваших волос

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close