[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Планую продати волосся
MisterB Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Я хочу підстригтися та продати волосся, але не знаю, як правильно підготувати його для продажу. Чи потрібно перед стрижкою дотримуватись певних правил, наприклад, не використовувати косметику або певний час не мити голову?

Сообщение отредактировал MisterB - Пятница, 2025-01-10, 8:37 PM

фанті Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Нещодавно я дізналася про компанію, яка займається скупкою волосся по всій Україні. Спочатку мені здалося це незвичним, але я вирішила дізнатися більше, адже у мене довге, густе волосся, яке я давно мріяла трохи підстригти. Виявилося, що компанія купує незабарвлене волосся без сивини довжиною від 40 см, і це ідеально підходило для мене! Особливо вразила ціна — 100 000 гривень за 1 кілограм!
Я зв’язалася з ними через Viber (+380930835633), і вони швидко відповіли. Усе пройшло дуже професійно: оцінка, консультація, і навіть доставка була організована. Моє волосся забрали, а я отримала гарну суму, яку тепер витрачу на подорож, про яку давно мріяла. Ця послуга — чудова можливість для дівчат, які хочуть змінити образ і отримати фінансову вигоду. Рекомендую кожній спробувати!

https://hairua.com/

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close