[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочу спробувати самозаміс?
usuku Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт усім! Хочу спробувати самозаміс, але трохи гублюсь у всіх цих назвах. Поясніть, будь ласка, який саме пропіленгліколь брати? Бачив напис «фарм», ще пишуть «для вейпа». Це взагалі одне й те саме? Чи є різниця для самозамісу? Хочу робити собі рідини максимально безпечні, тому шукаю варіант без хімії і з мінімумом добавок.

Ceriern Сообщение # 2
Сержант
Дивись, я колись теж плутався. Насправді «фарм» означає фармацевтичної якості – тобто найвищого ступеня очищення. Це якраз те, що треба для вейпу і тим паче для самозамісу. Не бери технічний або косметичний, бо вони не призначені для інгаляцій. Але ще зверни увагу на походження – є різниця в якості навіть серед «фарм» продуктів.

Dasss Сообщение # 3
Рядовой
Можу додати, що пропіленгліколь відповідає за передачу смаку і «удар по горлу» в рідинах. Тому якщо хочеш виразний смак, його має бути більше в базі. Але занадто висока концентрація може пересушувати слизову. Особисто я для себе вибрав співвідношення 50/50 з гліцерином — комфортно і смак передається добре.

Reggop Сообщение # 4
Рядовой
Я вже кілька років беру компоненти для самозамісу в інтернет-магазині Temptation. Чесно, це найзручніше, що я знаходив. В них реально широкий вибір — від пропіленгліколю фарм vapetemptation до ароматизаторів і флаконів.
Пропіленгліколь у них фармацевтичної якості, чистий, без запаху і з гарним пакуванням. Сайт зручний, служба підтримки адекватна, завжди допомагають з консультацією. Доставка швидка, пакують на совість. Рекомендую — і якість, і сервіс радують.

https://vapetemptation.com.ua/propilenglikol/

Сообщение отредактировал Reggop - Суббота, 2025-08-09, 8:30 AM

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close