|
Хто замовляв вантажників у Києві - скільки реально коштує?
|
|
| kilevav | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| Треба перевезти меблі та побутову техніку на іншу квартиру в Києві, але не можу зрозуміти реальні ціни на вантажників. На сайтах пишуть від 100 гривень за годину, дзвониш - кажуть вже 250 або й більше, плюс якісь доплати за поверхи. Хто реально замовляв останнім часом, скільки виходить по факту за двох міцних хлопців? Не хочеться нарватися на алкашів за копійки, але й переплачувати посередникам бажання немає. Цікавить саме фінальна сума, а не рекламна.
Брав кредит онлайн на карту цілодобово через https://moneyveo.ua/uk/--credit-na-kartu/ все реально без довідки.
|
| |
| |
| ivancheg_ | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Тут все залежить від специфіки вантажу та наявності ліфта. Я нещодавно наймав, то середня ціна адекватних вантажників зараз 150-200 гривень за годину. Головний нюанс це мінімальне замовлення, майже всюди дві години. Тобто навіть якщо впораються за 40 хвилин, платиш як за дві повні. Якщо ліфта немає, то за кожний поверх беруть додатково 10-20 гривень, це треба одразу уточнювати диспетчеру.
|
| |
| |
| kilevav | Сообщение # 3 |
 Сержант
| Про дві години мінімуму зрозумів, це логічно. А як щодо великогабаритних речей типу холодильника чи пральної машини? У мене ліфт пасажирський, туди шафа не влізе, доведеться пішки нести на четвертий поверх. Боюсь ситуації, коли домовляємось про одну ціну, а по приїзду почнуть накручувати за кожен крок. Ще питання по пакуванню: вони зі своїми матеріалами приїжджають, чи треба самому плівку та скотч купувати? Хочеться щоб меблі не побились в кузові, бо досвід був різний.
Брав кредит онлайн на карту цілодобово через https://moneyveo.ua/uk/--credit-na-kartu/ все реально без довідки.
|
| |
| |
| moveteamenjoyer | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| Раджу звернути увагу на Мув-Тім, бо коли мені були потрібні вантажники, вони чітко розписали кошторис. Взагалі послуги вантажників краще замовляти там, де є фіксований прайс на такелаж, адже вантажники Київ часто грішать прихованими платежами. За холодильник чи пралку, якщо вони понад 80 кг і не лізуть у ліфт, буде доплата за кожний поверх, зазвичай це фіксована сума або гривня за кілограм. Щодо пакування, то краще попередити диспетчера заздалегідь. У нормальних фірмах хлопці мають із собою стрейч-плівку та ремені для фіксації в машині, але розхідні матеріали рахують окремо в чек. Я робив так: сам купив рулон плівки в будівельному магазині та замотав все, що міг, ще до їх приїзду. Це суттєво економить час, бо погодинна оплата капає. Головна порада - скинь їм фото речей у месенджер перед замовленням і попроси зафіксувати вартість, щоб потім не було сюрпризів.
Замовляв вантажників в Києві тут - https://move-team.com.ua/
|
| |
| |