[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Пастеризація в молочній промисловості
anyene Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Репутация: 0
Статус: Offline
Привіт! Які переваги дає пастеризація для збереження якості і терміну придатності молочних продуктів?

если нужно купить болты https://auto-krepez.com.ua/krepezh/bolti/
 
csagefe Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Репутация: 0
Статус: Offline
Привіт! Пастеризація  подовжує термін зберігання молочних продуктів, зберігаючи при цьому смак і харчову цінність. Вона також забезпечує мікробіологічну безпеку без необхідності використання консервантів. Завдяки цьому споживач отримує безпечний і натуральний продукт. Переваги процесу — на сайті ЗІКО.

https://ziko.com.ua/decision/pasteryzatsiia-v-molochnij-promyslovosti/
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close