Пастеризація в молочній промисловості
|
|
anyene | Сообщение # 1 |
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Репутация: 0
Статус: Offline
| Привіт! Які переваги дає пастеризація для збереження якості і терміну придатності молочних продуктів?
если нужно купить болты https://auto-krepez.com.ua/krepezh/bolti/
|
|
| |
csagefe | Сообщение # 2 |
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Репутация: 0
Статус: Offline
| Привіт! Пастеризація подовжує термін зберігання молочних продуктів, зберігаючи при цьому смак і харчову цінність. Вона також забезпечує мікробіологічну безпеку без необхідності використання консервантів. Завдяки цьому споживач отримує безпечний і натуральний продукт. Переваги процесу — на сайті ЗІКО.
https://ziko.com.ua/decision/pasteryzatsiia-v-molochnij-promyslovosti/
|
|
| |