Як захистити будинок
|
|
Евтушенко | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| Вітаю! Ми з чоловіком недавно придбали будинок і зараз думаємо, як його краще захистити. Залишатися наодинці вдома вечорами, коли всі поїхали, — трохи страшно. Чула, що можна поставити охорону, але зовсім не знаю, з чого почати. Хто вже це робив? Які кроки, скільки часу і грошей це забирає? Дуже боюся помилитись у виборі.
|
|
| |
kateryna | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Я минулого року теж встановлювала охорону в будинку. Спочатку дуже переживала, думала, що це буде складно і дорого. Але приїхали фахівці, оглянули все, розповіли про найкращі варіанти для мого будинку. Встановили датчики на двері і вікна, рухові сенсори, тривожну кнопку. Все підключили до пульта охорони. Якщо щось — приїжджає група реагування дуже швидко. Я почуваюся набагато спокійніше, особливо коли їду у відпустку.
Охорона і Безпека https://oib.com.ua/ - сучасне обладнання та спокій за будь-яких обставин
|
|
| |
Евтушенко | Сообщение # 3 |
 Сержант
| Дякую за деталі! Можна уточнити, чи потрібен ремонт, щоб провести дроти і встановити систему? Чи можна все зробити без зайвого клопоту? І чи є можливість керувати охороною зі смартфона? Мені важливо, щоб це було зручно і швидко.
|
|
| |
kateryna | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Поставити дім на охорону — це реально просто, якщо звертатися до професійної компанії. Ми звернулися до ОіБ, і вони все зробили на відмінно. Спочатку приїхали, оглянули будинок, підібрали потрібне обладнання — датчики на всі двері і вікна, рухові сенсори, тривожну кнопку. Монтаж зайняв день, без зайвого шуму. Система підключена до пульта централізованої охорони — у разі тривоги виїжджає група швидкого реагування. Є ще мобільний додаток «Поруч», через який можна дистанційно керувати системою, ставити і знімати з охорони, бачити події. Вартість приємна, а безпека і спокій — безцінні. Рекомендую!
Охорона і Безпека https://oib.com.ua/ - сучасне обладнання та спокій за будь-яких обставин
|
|
| |