[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Треба замінити картриджі до фільтрів стисненого повітря
Евтушенко Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Друзі, реально потрібна порада! Треба замінити картриджі до фільтрів стисненого повітря, а я вже замучився шукати. По місцевих магазинах або взагалі нічого немає, або якась відверта фігня. Один раз купив — і через місяць все почало протікати, тиск скаче, в повітрі масло, а інструмент потім весь у плямах. На виробництві хлопці скаржаться, бо й пневматичні ключі барахлять, і загальна продуктивність падає. Хочу взяти щось якісне, нормальних брендів, щоб вистачало надовго і не гробило систему. Може, хтось уже брав, підкажіть — що і де краще замовляти?

Сообщение отредактировал Евтушенко - Понедельник, 2025-06-23, 2:23 PM

Егор23 Сообщение # 2
Рядовой
Знаю цю тему, було в нас те саме — взяли нібито «фірмові» картриджі з базару, а вони навіть місяць не протримались. Потім пішли витрати: компресор зашумів, тиск скаче, вологість у повітрі, і як наслідок — інструмент почав глючити. Плюнув, знайшов спеціалізований інтернет-магазин, де саме з таким обладнанням працюють. Замовив там — і от тоді все запрацювало, як треба. Вони не просто продають, а ще й консультують. І головне — бренди нормальні, ніякої підробки. Зараз тільки в них і беру, бо вже переконався: якість має значення.

Картриджи до фільтрів стисненого / стиснутого повітря https://ultrafilter.com.ua/catalog....ozdukha - чистота та якість повітря

Евтушенко Сообщение # 3
Сержант
Дякую, що відгукнувся, бо вже руки опускались, чесно. Скажи, будь ласка, як називається той магазин, де ти брав? Бо сам не дуже розбираюсь, які саме картриджі мені треба, хіба що можу написати модель фільтра. Вони допоможуть підібрати, якщо я скину дані? І ще цікаво — які бренди в них є, бо хотілось би щось перевірене, типу Ultrafilter або Atlas Copco.

Егор23 Сообщение # 4
Рядовой
Замовляв у інтернет-магазині «Ультрафільтр» — це єдиний ресурс, де мені реально все пояснили і підібрали, що треба. Там спеціалізуються саме на стисненому повітрі, і якщо тобі потрібні надійні картриджі до фільтрів стисненого / стиснутого повітря, то це туди. Я так само, як і ти, просто написав модель фільтра, скинув фото й орієнтовні параметри, а вони вже підібрали самі. І що важливо — там є бренди, яким реально можна довіряти: Ultrafilter, Atlas Copco, Donaldson, Parker, SMC та інші (всі є на сторінці товару). Після заміни — тиша, компресор дихає вільно, в системі чистота, тиск стабільний. Я вже не говорю про інструмент — працює, як новенький. Та й самі картриджі акуратні, запаковані як слід, нічого не побите. Поставив — і забув, що таке проблема з повітрям. Тепер тільки в «Ультрафільтрі» беру, бо знаю — буде якість, а не знову витрачені гроші й нерви.

Картриджи до фільтрів стисненого / стиснутого повітря https://ultrafilter.com.ua/catalog....ozdukha - чистота та якість повітря

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close