[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де ви замовляєте хімію для догляду за басейном?
eyteqy22 Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Доброго дня! Хочу спитати у більш досвідчених власників басейнів: де ви замовляєте хімію для догляду? Я кілька разів купував у різних місцях, але результат був не завжди однаковий. Вода то каламутніла, то ставала слизькою на дотик, і я вже не знаю, чи то проблема у хімії, чи я неправильно її використовую. Хочу, щоб вода була завжди чистою й безпечною для дітей.

Ceriern Сообщение # 2
Сержант
У мене теж була схожа ситуація на початку. Я думав, що винна сама хімія, але згодом зрозумів — справа в регулярності догляду. Навіть якісний засіб не допоможе, якщо вносити його хаотично. Тепер я веду невеличкий графік обробок і стало набагато простіше.

Ertyui Сообщение # 3
Рядовой
Я вважаю, що найбільша проблема — це підробки. Одного разу я купив дешевий набір "ноунейм", і вода після нього мала різкий запах, купатися було неможливо. Тому краще брати сертифіковані засоби і не гнатися за дешевизною. І ще: варто паралельно контролювати фільтр, бо без нього навіть найкраща хімія не впорається.

oavanoh777 Сообщение # 4
Рядовой
У мене басейн вже понад п’ять років, і я пройшов багато різних проблем. Тепер знаю, що важливо діяти комплексно: хлор підтримує базову чистоту, альгіциди борються з водоростями, а коагулянт допомагає повернути прозорість, коли вода стає мутною.
Якщо хочете уникнути типових помилок, раджу прочитати статтю про хімію для басейну від AquaDoctor там зібрано практичні поради, завдяки яким я заощадив час і гроші, а головне — отримав чисту та безпечну воду без зайвої метушні.

https://kolo.news/category/suspilstvo/44848

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close