| babyhair | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Я довго обирала, що краще використовувати для зміни зачіски: нарощування, треси, шиньйони чи накладки. Зрештою зрозуміла, що універсального варіанту немає — усе залежить від того, якого саме результату я хочу досягти. Якщо хочеться додати довжину та густоту, я б звернула увагу на натуральні треси . Мені подобається, що можна підібрати не лише довжину, а й відтінок, структуру та необхідний об’єм. Особливо зручно, коли є можливість замовити треси з певними параметрами, а не намагатися підлаштуватися під один готовий варіант. Для швидкої зачіски мені більше підходять натуральні шиньйони. Наприклад, за допомогою шиньйона на гумці можна досить швидко зробити об’ємний пучок. Для мене це хороший варіант, коли потрібно виглядати акуратно, але немає бажання витрачати багато часу на укладання. Накладки я б розглядала в тих випадках, коли не хочеться додавати волосся по всій голові. Іноді достатньо трохи збільшити об’єм у певній зоні, щоб зачіска почала виглядати зовсім інакше. А якщо хочеться повністю змінити образ, тоді вже можна розглядати натуральну перуку. Тут мені особливо подобається можливість експериментувати з довжиною та кольором, не змінюючи власне волосся. Я займаюся натуральним волоссям і тому добре знаю, наскільки сильно результат залежить від правильного підбору. Причому я б не радила обирати виріб лише за фотографією або назвою відтінку. Колір на екрані може відрізнятися від реального, а один і той самий номер відтінку на волоссі різної структури може виглядати по-різному. У Baby Hair я пропоную натуральне волосся, треси, шиньйони, накладки та перуки, а також виготовлення виробів на замовлення. Можна підібрати довжину, відтінок, об’єм та інші параметри залежно від конкретного завдання. Мені часто здається, що люди занадто ускладнюють вибір. Спочатку варто відповісти на просте запитання: що саме я хочу змінити — довжину, густоту, окрему зону чи всю зачіску? Після цього підібрати відповідний варіант стає набагато простіше. Я намагаюся не просто продати виріб, а розібратися, що дійсно підійде людині. Адже красивий результат залежить не лише від якості натурального волосся, а й від того, наскільки правильно обраний конкретний варіант. Якщо комусь актуальна тема натурального волосся, тресів, шиньйонів, накладок або перук — можу поділитися своїм досвідом вибору та розповісти, на які параметри я раджу звертати увагу насамперед.
Baby Hair — магазин славянских волос, трессы, шиньоны, парики, накладки.
|
| |
| |