| LOLinDungeon | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Всім доброго здоров'я! Знаєте, я завжди вважав себе міцним горішком, але, здається, цього разу мій імунітет вирішив взяти відпустку. Намагаюся зберігати оптимізм, навіть коли в носі "святковий салют", а в горлі — відчуття, ніби проковтнув їжака. Вирішив, що досить експериментувати з народною медициною, пора шукати нормальний антибіотик. Може, хтось знає препарат, який працює м'яко, але впевнено? Хотілося б почути ваші думки, що зараз реально працює. Дуже чекаю на ваші поради, бо вже не терпиться вийти на пробіжку і знову дихати на повні груди!
|
| |
| |
| Rezchik | Сообщение # 2 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Привіт! Розумію твої побоювання, бо сам дуже прискіпливо ставлюся до всього, що стосується фармакології. Завжди боюся, що одне лікуєш, а інше калічиш, тому перед тим як щось колоти чи пити, вивчаю склад і відгуки дуже детально. Коли минулого разу сильно застудився і діло дійшло до серйозного запалення, довелося таки шукати дієвий засіб. Лікар пояснив, що препарати третього покоління зараз дуже непогано себе показують. Ми використовували Цефотаксим протягом тижня, і я можу підтвердити, що воно того варте. Зробили як треба, схема лікування була зрозумілою, а головне — я не відчув ніякого дискомфорту в плані травлення, чого боявся найбільше. Організм сприйняв ліки спокійно, а бактерії здалися під натиском уже на третій день. Результатом задоволений, бо не просто прибрали симптоми, а саме вичистили причину хвороби. Зараз почуваюся цілком здоровим, немає ніякої слабкості чи залишкових явищ. Для мене це був гарний приклад того, що сучасна медицина може бути ефективною і при цьому не надто агресивною. Головне — дотримуватися дозування і слухати фахівців, тоді й одужання буде швидким та легким.
Цефотаксим https://zdravica.ua/drugs/cefotaksim
|
| |
| |