|
Народ, де зараз краще замовити електронну сигарету онлайн?
|
|
| LOLinDungeon | Сообщение # 1 |
|
Сержант
Статус: Offline
| Всім привіт. Короче, зламався мій старий под, відслужив своє. Треба терміново купувати щось нове, але не хочу переплачувати в місцевих кіосках, бо там ціни якісь космічні останнім часом. Думаю десь в інтернеті взяти. Але стільки цих сайтів розвелося, фіг знає, де оригінал продають, а де палі повно. Хто де замовляє, щоб і не кинули, і приїхало швидко? Поділіться перевіреними магазинами.
|
| |
| |
| QuantumPotato | Сообщение # 2 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Коли мій старий девайс раптово помер, я опинився в ситуації, що треба терміново шукати щось на заміну, бо повертатися до звичайних сигарет взагалі не хотілося. Спочатку роздивлявся варіанти на ОЛХ, думав взяти щось із рук, або ж пройтися місцевими точками в торгових центрах, але там або ціни зі стелі беруть, або вибір зовсім бідний. Зрештою вирішив ризикнути й замовити онлайн через VapeHydra, бо чув про них непогані відгуки від знайомих вейперів. Виявилося, що у них є чудові електронні сигарети під будь-який бюджет і смак. Оформив замовлення, забрав на пошті наступного дня, все приїхало в оригінальних коробках і повністю робоче. Особисто я залишився задоволений цією покупкою.
Електронні сигарети https://vapehydra.in.ua/ua/elektronni-sigareti
|
| |
| |