[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де зараз шукати оригінальні запчастини на Audi Q4 e-tron?
LOLinDungeon Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Всім привіт. Пригнав собі з Європи Q4 e-tron 2021 року, трохи притерли мені задній бампер і розбили лівий ліхтар. Думав, швидко знайду заміну, але офіціали виставили якийсь космічний цінник і чекати місяць. Почав дивитися по наших сайтах — або взагалі глухо, або пропонують якийсь сумнівний неоригінал під замовлення. Підкажіть, хто де замовляє розхідники чи кузовщину на цю модель? Може, є перевірені сайти чи хлопці, які возять напряму з Німеччини під ключ? Бо страшно натрапити на підробку чи отримати запчастину, яка потім по зазорах не сяде.

CosmicMuffin Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Я сам минулої осені зіткнувся з такою проблемою, коли притисли на парковці. Теж спочатку думав до офіціалів їхати, але там ціни реально зі стелі беруть, та й чекати довелося б до другого пришестя. Потім шукав по оголошеннях, думав з розборок щось виловити, але машина свіжа, кузовщини практично немає, а те, що пропонують, або з дефектами, або ціна як за нове. Короче, випадково натрапив на сайт Evox, де замовляв оригінальні запчастини на AUDI Q4 e-tron під ключ. Хлопці привезли все з Німеччини, встало по зазорах ідеально, ніяких питань взагалі не виникло. Мені сподобалося, що менеджер сам усе за він-кодом перевірив, бо я теж переживав, що приїде щось не те. Раджу спробувати через них, принаймні проконсультують нормально і за термінами не обманять, мені доставили навіть трохи швидше, ніж обіцяли спочатку.

Запчастини на AUDI Q4 e-tron

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close