Цитата Lukish (

)
Se merită oare să aduc acum o mașină din Coreea prin intermediari? Mă uit la câteva modele de SUV-uri, prețurile par bune pe site-urile de licitații, dar mă sperie costurile ascunse și transportul. A apelat cineva recent la firme de la noi? Cât de sigură e toată procedura asta în realitate?
Dacă vrei să eviți problemele, nu alege cea mai ieftină firmă de pe net. Caută companii mari, cu birouri fizice și recenzii verificabile, care oferă asigurare completă pe parcursul transportului naval. Eu am mers pe recomandarea unor cunoștințe și am cumpărat un аuto din Coreea prin intermediul site-ului, deoarece ei se ocupă complet de acte, de la achiziție până la devamare în Moldova. Cel mai important este să soliciți un contract transparent, unde fiecare serviciu este detaliat separat,comisionul lor, transportul maritim, taxele de port. Evită intermediarii care cer toți banii în avans fără garanții juridice clare. Ai grijă și la starea mașinii, verifică seria de șasiu în registrele coreene ca să vezi istoricul real de accidente.