[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як довго служить акумулятор у Vaporesso XROS 5?
yxhoh Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Всім привіт! Планую купити Vaporesso XROS 5 Mini, бо хочу щось компактне, що завжди в кишені, і не хочу возитися з громіздкими моделями. Але бачу, що багато користувачів пишуть про різні проблеми з «сухою тягою» або «занадто слабким смаком». Хто як настроював свою Mini систему? Які нюанси варто знати перед покупкою?

Fawer Сообщение # 2
Рядовой
Я теж починав із думки «просто купити і парити», але згодом зрозумів, що кілька моментів дуже важливі. Наприклад, правильна техніка затяжки якщо тягнути занадто довго або занадто швидко, смак може стати «плоским» або навіть трохи гірким. Також періодично перевіряй, чи не засох картридж, бо це теж дає суху тягу. І ще якщо ти перемикаєшся між різними смаками, добре робити кілька «чистих затягів» без рідини перед новим смаком, щоб не змішати аромат.

GGGasss Сообщение # 3
Рядовой
Я раджу не боятися експериментувати з різною концентрацією VG/PG у рідині, бо саме це часто вирішує, як буде звучати смак в твоїй Mini системі. Високий VG зазвичай дає більше густої пари, але може трохи «змити» нюанси смаку, а вищий PG чіткіший смак, але менше пари. І ще не тримай под постійно горизонтально, коли він не використовується, бо це може призвести до підтікання.

Errrrrrrr77 Сообщение # 4
Рядовой
Я купував xros 5 mini  разом із картриджами на сайті цього вейп-шопу, і це дало мені реально крутий досвід без зайвого клопоту. На сайті все ясно розписано по кожному картриджу, які пропорції VG/PG і як вони впливають на смак та щільність пари, тому мені вдалося підібрати варіанти саме під той стиль, яким я парю.
Для мене важливо, щоб под був компактний, але не «пустий» по смаку, і саме Mini серія цього виробника найкраще з цим справляється. Замовлення завжди приходить без затримок, і жодного разу не було підтікання чи «сухої тяги», які я інколи мав з іншими пристроями.

https://smolnet.pro/uk/pod-sistemy/1377-vaporesso-xros-5-mini.html

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close