|
Масажні інструменти - що краще для домашнього використання?
|
|
| kilevav | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| Шукаю щось для спини додому, бо після роботи шия просто дерев'яна. Дивлюся на ті модні масажні пістолети і накидки, але ціни кусаються. Чи варто воно того? Може краще взяти звичайні ручні масажери або валики? Хто чим користується реально довго, а не погрався тиждень і кинув? Порадьте, що краще взяти, щоб був толк, а не просто жужжання.
|
| |
| |
| ivancheg_ | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Я перепробував купу всього, від накидок до пістолетів. Скажу так - електроніка часто переоцінена. Пістолет класний, якщо ти качок і треба забиті м'язи розбити, але для розслаблення шиї він занадто агресивний, можна і нашкодити. Накидки дають вібрацію, але глибоко не проминають. Найкращий ефект дають прості механічні штуки, де ти сам регулюєш силу натиску.
|
| |
| |
| kilevav | Сообщение # 3 |
 Сержант
| От і я боюся того пістолета, щоб хребці не відбити. А що ти маєш на увазі під механічними? Я бачив різні шкребки, банки, ролики з голками. Воно виглядає надійно, але чи зручно самому собі спину робити? Там же не дістанеш нормально. І як вибрати якісний інструмент? Бо бачив на базарі дешевий пластик, то він смердить і краї гострі, страшно по шкірі водити. На що звертати увагу при виборі, щоб не взяти непотріб?
Сообщение отредактировал kilevav - Среда, 2025-12-17, 11:48 AM |
| |
| |
| Needle-Moxa | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| Самому собі спину робити реально, просто треба брати інструменти з довгими ручками або спеціальні масажні м'ячі, на яких лежиш. Для шиї і плечей ідеально підходять скребки гуаша або силіконові банки, там руки не втомлюються. Головне - матеріал. Уникай дешевого пластику, він дряпає шкіру і тріскається. Шукай натуральний камінь, дерево або медичний силікон. Я свій інвентар оновлював, коли знайшов професійні товари для масажистів Needle-Moxa, там якраз є якісні товари для масажу і нормальний опис для чого воно треба. Щодо вибору, то для старту раджу взяти простий гладкий ролер для спини і один скребок "лапку" для шиї. Цього вистачить з головою. І не забувай про олію, бо на суху шкіру будь-який інструмент залишить синці. Починай з легких рухів, слухай тіло, і через тиждень забудеш про біль.
Замовляв професійні товари для масажистів на Needle-Moxa
|
| |
| |