|
Хтось користувався станцією для пожежогасіння ?
|
|
| aomydo | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Потрібно зібрати невелику пожежну станцію у приватному будинку. Хочу мати комплект із вогнегасником, краном і датчиками, бо котельня знаходиться всередині і хочу мінімізувати ризики. Не знаю які типи вогнегасників брати для газового котла та електрики одночасно. Буду вдячний за поради.
|
| |
| |
| Ceriern | Сообщение # 2 |
|
Сержант
| У мене котельня теж у будинку. Я взяв порошковий вогнегасник для електрики та розчину, а для легкозаймистих матеріалів додав вуглекислотний. Датчики диму ставив на стелю, а датчики газу ближче до підлоги. Якщо є бойлер або твердопаливний котел, краще ставити два датчики на різних рівнях.
|
| |
| |
| Erbok | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Для гаража я встановлював комбінований комплект. Пожежний кран брав з посиленим рукавом, щоб не тріскав у холодну пору. Датчики підключив до автономної сирени, бо мережеве живлення інколи зникає. Варто продумати місце розташування вогнегасника щоб він був доступний, але не на прямому сонці.
Сообщение отредактировал Erbok - Вторник, 2025-11-25, 11:47 AM |
| |
| |
| wugaygx | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| У своєму будинку я встановлював протипожежний комплект одночасно з оновленням котельні. Перш за все визначив які саме ризики є у приміщенні, бо від типу палива та обладнання залежить вибір засобів. Для електрообладнання взяв порошковий вогнегасник, а для газу встановив окремий датчик, підключений до автономного живлення. Пожежний рукав встановив у коробі, щоб не пошкоджувався від вологи. Мені потрібна була пожежна станція я замовляв її у них на сайті, звернув увагу на якість металу та надійність кріплень. При монтажі важливо залишити вільний доступ до крана і не закривати його меблями. Датчики перевіряв тестовими кнопками і раз на кілька тижнів змінюю батарейки у автономних блоках. Такий комплект реально допомагає швидко реагувати у разі задимлення або витоку газу. За два роки експлуатації жоден елемент не вийшов з ладу і спрацьовування були лише тестові.
пожежна станція
|
| |
| |