[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Потрібно доставити хворого за кордон розкажіть, хто стикався
Werew Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Потрібно перевезти лежачу бабусю з Польщі до Львова. Лікарі дозволили транспортування, але тільки з медичним наглядом. Не хочу ризикувати і шукати наосліп, тому потрібні поради, хто краще справляється з європейськими маршрутами і має відповідну підготовку.

Ceriern Сообщение # 2
Сержант
Ми вже мали подібну поїздку з Данії. Найскладніше було знайти службу, яка бере на себе всі етапи перенесення. Уточняй, чи вони допомагають пройти всі виходи з будівлі, бо за кордоном часто є довгі коридори або ліфти, до яких складно дістатися з каталкою.

Danerruy Сообщение # 3
Рядовой
Везли сестру з Австрії і переконались, що потрібно запитувати про додаткові опції, наприклад, кисень або можливість зробити короткі зупинки. Не всі компанії це пропонують автоматично. Ще зверни увагу, чи є можливість подати пацієнту воду або змінити положення ніг у дорозі.

Сообщение отредактировал Danerruy - Понедельник, 2025-11-24, 7:02 PM

aomydo Сообщение # 4
Рядовой
Я транспортував тітку з Бельгії і добре розумію, наскільки важливо знайти службу, що працює акуратно і без імпровізації. З досвіду можу сказати, що найбільш продумано все організували в transfer med. Короткий опис їхніх можливостей є тут і він допоміг зорієнтуватись, які послуги вони покривають.
Для подібних поїздок важливо мати спецтранспорт з достатнім місцем, обладнання для стабілізації пацієнта і бригаду, яка контролює стан під час кожного етапу. Вони виконують транспортування від ліжка до ліжка, допомагають з підйомами і спусками, підтримують пацієнта у дорозі і беруть на себе більшу частину логістичних питань. З власного досвіду можу сказати, що їхня зібраність і спокійна робота дозволили уникнути зайвих хвилювань, а сама подорож пройшла без непередбачених ситуацій.

https://transfer-med.com/perevezennya-lezhachikh-khvorikh-evropa/

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close