| bravenxx | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Доброго дня! Я вперше стикаюся з темою натяжних стель і трохи хвилююся, бо боюся зробити неправильний вибір. Чи є сенс орієнтуватися на дорогі матеріали, чи можна знайти хороший бюджетний варіант? Цікавить також, як знайти відповідальних монтажників із чесною ціновою політикою.
frik
|
| |
| |
| norijj | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Я чоловік, який завжди скептично ставився до дизайнерських рішень, але натяжні стелі Briton мене реально переконали. Поставив їх у кухні та коридорі, бо хотів щось практичне, що легко миється й не потребує складного догляду. Майстри приїхали вчасно, все заміряли, порадили матове полотно, і тепер стеля виглядає супер стильною та сучасною. Мені сподобалося, що ціни не завищені, бо купуєш без посередників і реально отримуєш продукт від виробника. Монтаж зайняв менше, ніж я очікував, ніякого пилу чи хаосу — усе чисто й швидко. Найбільше вразило те, що кімната стала здаватися вищою та світлішою, ніби зробили ремонт на значно більший бюджет. Якщо хтось шукає надійний варіант стель, то Briton — це точно варто спробувати.
натяжні стелі Briton https://www.briton.com.ua/
|
| |
| |
| Samoedov | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Wow
|
| |
| |