[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Можливо взяти кредит на карту без довідки про доходи?
Boronez Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Хочу швидко отримати гроші, але на роботі мене неофіційно оформлюють і довідки про доходи немає. Чи реально взяти кредит на карту без довідки про доходи, щоб все було швидко і без зайвих підтверджень, і при цьому не нарватися на якісь підводні камені з відсотками чи штрафами?

Lukish Сообщение # 2
Рядовой
Я недавно пробував. Умови реально різні, деякі МФО дають до 20 000 грн без довідки, рішення за 10–20 хвилин. Головне, дивитися, щоб не було прихованих платежів і штрафів. Я завжди перевіряю відсоток за день і суму, яку реально повернути. Такі кредити швидкі, але дорожчі за банківські.

Oldyamar Сообщение # 3
Рядовой
Брав декілька разів на картку, завжди паспорт і ІПН достатньо, заявки обробляють автоматично. Варто уважно читати умови пролонгації, бо якщо прострочиш, нарахують пеню. Не дають великих сум без довідки максимум 20–30 000 грн у МФО.
Якщо хочеш більшу суму, доведеться дивитися банки, але там можуть попросити додатково заставу або поручителя. Головне, не брати більше, ніж реально можеш повернути, і перевіряти всі відсотки.

kilevav Сообщение # 4
Сержант
Можу порадити свій досвід.  Подав заявку, вказав паспорт і ІПН, гроші на картку прийшли за хвилин 15. Краще планувати суму заздалегідь, дивитися реальні відсотки і умови пролонгації, щоб не було неприємних сюрпризів. Якщо брати суму, яку реально повернеш вчасно, і уважно читати умови, можна обійтися без додаткових документів і проблем.
Додатково варто перевіряти акції для нових клієнтів, бо іноді можна отримати кредит під 0%. А ще не забувай про можливість дострокового погашення, це допомагає зменшити переплату.

Брав кредит онлайн на карту цілодобово через https://moneyveo.ua/uk/--credit-na-kartu/ все реально без довідки.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close