|
Як можна замовити ортопедичні устілки?
|
|
| Weeeeerrrrrr | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Підошовна шпора дає про себе знати так, що інколи важко стати на ногу. Лікар сказав зробити ортопедичні устілки, але не пояснив, які саме потрібні і на що дивитись. У магазинах повно варіантів, від м’яких до наджорстких, і кожен продавець говорить щось різне. Хочу зрозуміти, як правильно вибрати устілки при шпорі, щоб реально зменшити біль, а не просто витратити гроші.
|
| |
| |
| Ceriern | Сообщение # 2 |
|
Сержант
| При шпорі найважливіше, щоб устілка мала підтримку п’яткової зони з амортизацією. Я теж колись думав, що підійде будь яка м’яка вставка, але після кількох тижнів стало ще гірше. Мені допомогла модель з глибокою п’ятковою чашею, вона знімає ударне навантаження і нога перестає «стріляти» вранці. Головне, щоб устілку робили за мірками, бо готові варіанти часто не збігаються з реальною анатомією стопи.
|
| |
| |
| Fawer | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| У мене шпора була на правій нозі і тільки після індивідуального аналізу стало ясно, що причина не в самій шпорі, а в неправильному розподілі ваги. Коли робили устілку, майстер підняв внутрішню частину стопи і додав м’який п’ятковий амортизатор. Перші дні було незвично, але через тиждень ранковий біль майже пропав. Раджу звертати увагу на те, як устілка тримає п’яту, бо саме це дає найбільший ефект при запаленні фасції.
|
| |
| |
| Sereda | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| Я теж проходив через цей цирк зі шпорою і зрозумів, що ключове це якість діагностики перед виготовленням устілки. Спочатку потрібно визначити, як ставите ногу, куди переносите вагу і чи є перекіс таза, бо від цього залежить форма підтримки. Я робив устілки у майстрів, які пояснювали кожен крок і дозволили протестувати форму ще до фінального варіанту. Можу порадити звернутися на сайт компанії footbalance бо там мені вперше підібрали устілку, яка реально зняла біль під час ходи і не натирала п’яту. Вони використовують матеріали, що тримають форму, але при цьому не б’ють по запаленій фасції. Якщо хочеш повернути нормальну ходу, краще не брати просто м’яку устілку, а зробити індивідуальну з правильною п’ятковою чашею та амортизацією. Тоді нога перестає «віддавати» болем уже через кілька днів.
https://footbalance.com.ua/ortoped....u-khodu
|
| |
| |