Допоможіть обрати сольову жижу?
|
|
xbecaqu5 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Друзі, поясніть мені детальніше про сольову жижу. Я чув, що вона набагато сильніша за звичайну, і що новачкам може бути занадто різко. З іншого боку, кажуть, що саме сольові рідини краще підходять для pod систем, бо дають швидший ефект. Чи правда, що від неї можна отримати «перебір»? І чи є якісь конкретні показники, на які варто звернути увагу, коли вибираєш сольову жижу?
|
|
| |
Danerruy | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Так, сольова відчувається набагато швидше. Я пробував 25 мг, і це для мене виявилося занадто. Потім перейшов на меншу концентрацію, і стало нормально. Тому порада — ніколи не брати надто міцну одразу, краще тестувати.
|
|
| |
Ertyui | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| У мене досвід нейтральний. Спробував сольову, але великої різниці не побачив, можливо, тому що звик курити небагато. Для мене класична рідина більш приємна за смаком. Але це індивідуально, тут кожному своє.
|
|
| |
yanonyb855 | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| Я теж довго вагався, але після консультацій у BAMBUK зрозумів, що сольова жижа bambuk може бути дуже комфортною. Вони порадили мені оптимальну міцність, пояснили, чим сольові відрізняються від класичних. У підсумку я залишився задоволений: смак чистий, coil не горить так швидко, і задоволення зовсім інше. Асортимент у них величезний, і є можливість підібрати будь-який рівень міцності. Плюс постійно є новинки, акції й знижки. Це безпечно, якісно і реально зручно.
сольова жижа https://bambuk.org/liquids-salt-pod/
Сообщение отредактировал yanonyb855 - Вторник, 2025-09-23, 8:48 PM |
|
| |