[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Допоможіть обрати сольову жижу?
xbecaqu5 Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Друзі, поясніть мені детальніше про сольову жижу. Я чув, що вона набагато сильніша за звичайну, і що новачкам може бути занадто різко. З іншого боку, кажуть, що саме сольові рідини краще підходять для pod систем, бо дають швидший ефект. Чи правда, що від неї можна отримати «перебір»? І чи є якісь конкретні показники, на які варто звернути увагу, коли вибираєш сольову жижу?

Danerruy Сообщение # 2
Рядовой
Так, сольова відчувається набагато швидше. Я пробував 25 мг, і це для мене виявилося занадто. Потім перейшов на меншу концентрацію, і стало нормально. Тому порада — ніколи не брати надто міцну одразу, краще тестувати.

Ertyui Сообщение # 3
Рядовой
У мене досвід нейтральний. Спробував сольову, але великої різниці не побачив, можливо, тому що звик курити небагато. Для мене класична рідина більш приємна за смаком. Але це індивідуально, тут кожному своє.

yanonyb855 Сообщение # 4
Рядовой
Я теж довго вагався, але після консультацій у BAMBUK зрозумів, що сольова жижа bambuk може бути дуже комфортною. Вони порадили мені оптимальну міцність, пояснили, чим сольові відрізняються від класичних. У підсумку я залишився задоволений: смак чистий, coil не горить так швидко, і задоволення зовсім інше.
Асортимент у них величезний, і є можливість підібрати будь-який рівень міцності. Плюс постійно є новинки, акції й знижки. Це безпечно, якісно і реально зручно.

сольова жижа https://bambuk.org/liquids-salt-pod/

Сообщение отредактировал yanonyb855 - Вторник, 2025-09-23, 8:48 PM

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close