[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чим консультація косметолога відрізняється від домашнього до
ozoco888 Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Доброго дня, форумчани! Порадьте, будь ласка: хочу підправити стан шкіри після літа — сонце, спека, пил, і все це дуже позначилося. Планую сходити на консультацію до косметолога в Києві, але зовсім не знаю, куди звертатися, щоб отримати якісний сервіс і безпечні процедури.

Ceriern Сообщение # 2
Сержант
Моя порада — бути обережною. Я одного разу звернулась у невеликий кабінет «по знайомству», і після чистки отримала подразнення, яке лікувала тиждень. Відтоді боюся експериментів. Тепер орієнтуюся тільки на відгуки і перевірені місця.

Dasss Сообщение # 3
Рядовой
У мене трохи інший досвід: я не користуюся послугами косметолога регулярно, тільки перед важливими подіями. Бувало й так, що все пройшло добре, але глобального результату, звісно, не було. Думаю, це все ж таки більше про системний догляд, ніж разові процедури.

qototu99 Сообщение # 4
Рядовой
Можу щиро порекомендувати ось цю клініку dobrobut я там була кілька разів — відчуття, ніби потрапила в сучасну клініку з європейським рівнем. Вони постійно розширюють напрями, закуповують нове обладнання і запрошують найкращих лікарів.
У мене був курс апаратних процедур та доглядові програми — шкіра стала рівнішою, свіжа, навіть зменшилися дрібні зморшки. Дуже сподобалося, що лікарі не просто роблять процедуру, а пояснюють, чому саме вона потрібна, які будуть результати та як доглядати за шкірою далі. Там широкий спектр послуг, підбирають усе індивідуально. Відчуваєш, що це не «салонна краса», а справжня медицина, яка дбає про довготривалий результат.

https://dobrobut.com/ua/doctors/category-cosmetology

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close