[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хто знає де купувати обладнання для майнінгу?
kilevav Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Хто реально має досвід використання професійного обладнання для майнінгу криптовалют і може розповісти, яке рішення краще для старту, адже я перечитав купу статей і так і не знайшов однозначної відповіді: одні пишуть, що без ASIC-майнерів зараз немає сенсу заходити у цей бізнес, інші переконують, що ферма на потужних GPU дає більше гнучкості та дозволяє переключатися на різні монети, але водночас там і вища вартість електроенергії, і довший термін окупності, а я хочу зрозуміти, чи дійсно варто одразу брати дороге обладнання, чи можливо розпочати з меншого, протестувати процес, а вже потім масштабуватися.

ivancheg_ Сообщение # 2
Рядовой
Можу сказати з практики: якщо маєш серйозні наміри і хочеш отримувати реальний дохід, то найкращим варіантом будуть саме ASIC-и. Так, відеокарти дають змогу перемикатися між різними алгоритмами, але на сьогодні вони вже не такі прибуткові, як колись. Професійні ASIC-пристрої створені під конкретні задачі, тому працюють стабільно, менше споживають електроенергії і швидше окуповуються. Якщо думаєш про прибуток, а не просто експерименти, то ASIC — це правильний вибір.

kilevav Сообщение # 3
Сержант
А що щодо шуму і тепла від цих ASIC-ів? Чув, що їх рівень гучності надзвичайно високий, і тримати вдома майже неможливо. Чи справді так, і чи існують якісь рішення для зменшення шуму? І ще — наскільки часто вони потребують ремонту чи технічного втручання?

ivangunin Сообщение # 4
Рядовой
Твої питання дуже доречні: ASIC-и справді шумлять сильно, їхні вентилятори крутяться на великих обертах, і звук можна порівняти з потужним промисловим обладнанням, тому у квартирі тримати їх буде складно. Зазвичай їх розміщують у спеціальних приміщеннях, гаражах або використовують шумоізоляційні бокси. Тепла виділяється багато, тож потрібна якісна вентиляція, інакше швидко перегріються. Щодо ремонту — при належному догляді серйозні поломки трапляються рідко, а дрібне обслуговування зводиться до очищення від пилу та заміни вентиляторів. І щоб уникнути помилок із вибором, раджу звернути увагу на сайт Tophash. Там є великий асортимент професійних майнерів, детальні характеристики кожної моделі, включно з рівнем шуму, енергоефективністю та хешрейтом. До того ж вони надають консультації й допомагають підібрати обладнання під конкретні умови і бюджет. Це особливо важливо для новачків, бо дозволяє одразу зробити правильний крок і не втратити гроші на невдалій покупці.

Обладнання купую тут - https://tophash.ua/

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close