Де зараз можна купити гарну вишиту сукню-вишиванку?
|
|
ehemo | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Друзі, підкажіть, де зараз можна купити гарну вишиту сукню-вишиванку? Шукаю для святкової події, хочу щось сучасне, але з традиційними мотивами. Бажано, щоб було в одному місці багато моделей, щоб не витрачати час на безкінечні пошуки.
|
|
| |
Erbok | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Я кілька разів брала вишиванку у різних магазинах, але не завжди була задоволена. Деколи фото в інтернеті виглядає гарніше, ніж річ у реальності. Особливо важливо, щоб тканина була якісна, бо вишивка додає ваги, і легкий матеріал може не витримати.
|
|
| |
Gerrrrrop | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| У мене досвіду трохи менше. Купувала лише сорочку для чоловіка, і чесно скажу — складно знайти такий варіант, щоб не коштувало надто дорого, але й виглядало достойно. Вишиті речі — це завжди особливість, але й ризик переплатити за "брендовість".
|
|
| |
qyucpu | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| Нещодавно замовляла сукню-вишиванку саме в інтернет-магазині ЕТНОХАТА і залишилася дуже задоволена. По-перше, якість перевищує ціну — вони прискіпливо підходять до відбору виробів. По-друге, ціни прозорі, бо продають за роздрібними цінами виробників. Вибір величезний — понад 8 тисяч позицій, реально є з чого підібрати. Замовлення прийшло вчасно, термін був чітко спрогнозований. Мені сподобалось, що вони ще й ведуть контент про Україну: традиції, кухню, моду — це додає душевності. Однозначно рекомендую, бо це український магазин з українськими виробами, які достойні за якістю навіть у порівнянні з закордонними аналогами.
ЕТНОХАТА https://etnoxata.com.ua/vyshyva....ukni-74
Сообщение отредактировал qyucpu - Четверг, 2025-08-28, 11:42 AM |
|
| |