[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хто останнім часом оновлював запаси рідини?
oohtycg789 Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Підкажіть, будь ласка, хто останнім часом оновлював запаси рідини? Цікавить саме 30–60 мл, бажано солева жижа. Вибір великий, але довіряти першому-ліпшому сайту якось не хочеться. Може, поділитесь, на що звертати увагу перед першим замовленням?

Ceriern Сообщение # 2
Сержант
Нещодавно якраз поповнював запаси. Я дивлюсь на упаковку: якщо фото рідини зроблене абияк, без етикеток або з пікселями — це мінус. Серйозні магазини піклуються навіть про контент. І ще: зазвичай нормальні продавці кладуть у замовлення невеличкі подарунки або купон на знижку — така “дрібниця”, але вона говорить про ставлення до клієнта.

DDvewomatoh12 Сообщение # 3
Рядовой
Багато хто не звертає уваги на дату виготовлення, але я завжди уточнюю. Не раз ловив ситуацію, коли рідина була на межі терміну придатності. А якщо ще й флакон відкритий або без контролю першого відкриття — однозначно, в топку. Хороші магазини не допустять такого.

Снталючія Сообщение # 4
Рядовой
Цитата DDvewomatoh12 ()
Багато хто не звертає уваги на дату виготовлення, але я завжди уточнюю. Не раз ловив ситуацію, коли рідина була на межі терміну придатності. А якщо ще й флакон відкритий або без контролю першого відкриття — однозначно, в топку. Хороші магазини не допустять такого.

Маю под вже більше року, і якщо раніше постійно експериментував з магазинами, то зараз сів на Smolnet як на голку. Реально — ціни норм, смаків купа, і все ліцензійне. Жижі не просто “ніби ок” — вони топ. Особливо рекомендую пробувати лінійку з десертними смаками, я такий торт-бузина взяв — до сих пір кайфую.
Та й по доставці без наїздів — упаковано щільно, без розлиття чи тріщин. Як на мене, це місце для тих, хто хоче парити без зайвих нервів. Раджу і вам замовити жижу для пода в цьому магазині.

жижа для пода https://smolnet.shop/uk/59-ridina-solova-dlya-pod-sistem

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close