[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Порадьте магазин вишитого одягу
Derek Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Чи могли б ви порадити перевірений магазин, де можна придбати якісний вишитий одяг? Цікавить не лише святковий варіант, а й речі, які можна носити у повсякденному житті — сорочки, сукні, футболки.

Jaber Сообщение # 2
Сержант
Особисто я купував вишитий одяг у кількох різних магазинах, і скажу чесно, не скрізь однаково підходять до якості. Один раз отримав сорочку, де вишивка була неакуратною і нитки вже після першого прання почали розходитися. Тому з того часу обираю тільки перевірені магазини.

aamak Сообщение # 3
Сержант
Маю кілька речей з вишивкою, і кожну з них купував у різних місцях тож досвід є. Найбільше задоволення отримав від магазину, де не просто продають одяг, а видно, що ставляться до виробів з повагою.

xesowu Сообщение # 4
Рядовой
Нещодавно придбав сорочку з традиційною вишивкою, але в сучасному крої. Вразило, наскільки детально все було продумано: розміри чітко відповідали опису, тканина приємна до тіла, а вишивка - щільна, з охайним виворотом. Найцікавіше, що вдалось знайти цей варіант серед пропозицій в  магазині Крамія, який пропонує багато різних стилів, і водночас дотримується високого стандарту якості. 
Тепер я точно знаю, куди звертатись, якщо знову знадобиться щось вишиване, як для себе, так і на подарунок. Надійність, зручність і краса - три речі, які рідко поєднуються, але цього разу все зійшлося.

Дивіться вибір в https://kram.kr.ua/

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close