Скільки тримає заряд? Вибираємо под з хорошою батареєю!
|
|
anebs | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| У кого вже був досвід гарантійного обслуговування pod-систем, замовлених через інтернет? Хочеться дізнатися, наскільки реально повернути або обміняти пристрій, якщо з ним щось сталося вже після кількох тижнів використання. Як поводяться інтернет-магазини в таких випадках? Чи є сенс розраховувати на гарантію?
|
|
| |
Ceriern | Сообщение # 2 |
Рядовой
| У мене якось зламався пристрій через 3 тижні — просто перестав заряджатись. Я зв’язався з магазином, надіслав відео з описом проблеми, і через тиждень отримав новий пристрій. Тому, якщо магазин адекватний, гарантія працює. Але все залежить від конкретного продавця.
|
|
| |
Ertyui | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Був випадок, коли довелося довго листуватися з продавцем, бо він намагався перекласти провину на користувача. Допомогло лише те, що я зберіг упаковку, документи та відзняв момент несправності. Тож порада — одразу після отримання все знімати на відео, навіть розпакування.
|
|
| |
ovafgoy | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| Тут, братва, скажу так, раджу Smolnet— це зараз мій основний магазин, серйозно. Спочатку випадково знайшов, коли шукав де картриджі до мого старого Smok'a. Всі інші магазини або не мали, або лупили ціну під 300. Тут — нормально, адекватна ціна, і що головне — реально працююча підтримка. Написав о 21:30: «Чуваки, картриджі ці підходять чи ні?» — відповіли через 10 хвилин! Потім ще докупив базу для самозамісу, декілька баночок нік-шотів і бавлюсь потроху — усе з одного магазину. А от якось навіть трапився косячок — жижу не ту відправили. І знаєш шо? Не почали відмазуватись, а одразу сказали: «Вибач, наша вина — висилаємо нову за наш кошт». Оце сервіс, отак має бути. На мою думку — це той варіант, коли купляєш і не переживаєш, що буде якась халепа. Ну і плюс — усе тестують, а не просто перепродають.
smolnet
|
|
| |