[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як готується Віскі Сауер?
kilevav Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Останнім часом я зацікавився культурою коктейлів — не для того, щоби просто випити, а щоб зрозуміти, як правильно поєднувати смаки. Багато чув про Віскі Сауер, кажуть, це класика, яку повинен знати кожен джентльмен, що поважає себе. Але у всіх джерелах різні пропорції, техніки збивання, навіть склянки різні радять. Десь кладуть яєчний білок, десь — ні, в одному рецепті лимон, в іншому лайм. Я розгубився. Чи може хтось поділитися чітким і перевіреним рецептом цього коктейлю, а також розповісти, як його правильно подавати вдома, без барного досвіду? Хочу зробити сюрприз дружині, яка обожнює цікаві напої.

ivancheg_ Сообщение # 2
Рядовой
Супер, що хочеш навчитися готувати щось класичне, та ще й з романтичною метою! Віскі Сауер — це дійсно шедевр простоти й гармонії. Класичний рецепт: 50 мл бурбону, 25 мл свіжого лимонного соку, 20 мл цукрового сиропу. Білок — за бажанням, але я завжди додаю, бо він надає шовковистості й вишуканого вигляду. Якщо використовуєш білок, шейк без льоду (сухий) обов’язковий, тоді ще раз з льодом. Подача — олд-фешн з кубиками льоду або в коктейльній чарці без льоду. Декорація — цедра апельсина або вишенька мараскіно. І, до речі, не забувай про баланс — цей коктейль про рівновагу кислого, солодкого й міцного. Готуй із настроєм — і точно вийде.

Саме тут я купую коньяк Frapin по низьким цінам https://maudau.com.ua/category/brendi-i-koniak/product_brand=ararat

kilevav Сообщение # 3
Сержант
Здається, це саме те, що я шукав. Тепер розумію, чому всі так хвалять цю класику. До речі, а є якісь онлайн-ресурси, де можна подивитися процес приготування з відео, фото чи хоча б докладним описом? Хочу мати впевненість перед тим, як братися за шейкер smile

nazarbebra Сообщение # 4
Рядовой
Чудово, що ти не просто запам’ятовуєш інгредієнти, а хочеш розібратися в процесі. Це вже половина успіху! Дуже раджу тобі звернутися до сайту Bartenders, вони мають справді якісний і детальний матеріал на тему Whiskey Sour. Тут усе, що тобі потрібно: точний класичний рецепт із зазначенням пропорцій, варіанти подачі, поради щодо того, як правильно збивати білок (і чи варто його взагалі додавати), інформація про різні типи віскі для коктейлю, а також супровідні фото, які допоможуть зорієнтуватися візуально. Вони пишуть простою мовою, без зайвого "барменського пафосу", але при цьому з глибоким знанням справи. Особливо корисно, що там є ще й поради щодо обладнання, яке можна використати вдома — тобто все адаптовано під домашній бар.

рецепт Whiskey Sour

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close