З чим поєднувати вишиту сукню, щоб виглядати стильно?
|
|
Jaber | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Які аксесуари та взуття найкраще поєднуються з вишитими сукнями, щоб створити завершений образ? Чи можна носити вишиту сукню в офіс або на роботу, і якщо так, то як підібрати правильний стиль? Які поради дають стилісти для поєднання таких суконь з різними елементами гардеробу?
|
|
| |
aamak | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Без різниці. Моя покупка вишитої сукні для весільної вечірки була однією з найкращих. Я шукала модель, яка б була не занадто громіздкою, але і не виглядала занадто просто. Вишивка дуже витончена, з дрібними квітковими мотивами, що додає легкості.
|
|
| |
kilevav | Сообщение # 3 |
 Сержант
| Можете поєднувати будь з чим. Купила через інтернет-магазин, і отримала саме те, що хотіла. Кольори відповідають тому, що було на фото, а якість матеріалу справді на висоті. Здебільшого я завжди побоююсь купувати одяг онлайн, але цей досвід довів, що інколи можна знайти якісні варіанти без витрат часу на пошуки в магазинах.
|
|
| |
uwfam | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Щоб виглядати стильно у вишитій сукні, варто грамотно підібрати аксесуари й взуття. Якщо сукня має виразну вишивку, краще вибирати більш стримані аксесуари, наприклад, прості золоті чи срібні сережки, або ж ніжні браслети. Взуття також повинно бути відповідним: класичні туфлі або елегантні босоніжки підходять до більш офіційних стилів, а для повсякденного носіння можна обрати зручні сандалі чи балетки. Варто звернути увагу на асортимент вишитих суконь в інтернет-магазинах, таких як Крамниця вишитого одягу, де можна знайти варіанти для будь-якої події.
Обирайте свою вишиту сукню https://kram.kr.ua/zinki/sukni-dovgi/
|
|
| |