[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Мій досвід з накруткою підписників через LikeStorm
LisaMoore Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Шукала спосіб швидко збільшити кількість підписників в Instagram і натрапила на LikeStorm. Спочатку була деяка настороженість, але після кількох днів використання я була приємно здивована результатом. Підписники не тільки з’явилися, але й активно взаємодіяли з моїми публікаціями — це значно підвищило активність на акаунті. Мені сподобалося, що вони працюють з реальними людьми, а не ботами.
Також важливо, що LikeStorm гарантує безпеку акаунта. Я не переживала про блокування, оскільки сервіс діє в межах правил Instagram. Рекомендую всім, хто хоче швидко отримати активну аудиторію без зайвих проблем.

Media Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Чесно кажучи, не зовсім розумію сенс накрутки підписників, оскільки результат від цього сумнівний.

Можливо для іміджу, сприйняття цифри, можливо так можна продати рекламу. Знову такі клієнти попросять показати перегляди, охоплення... і тд.

Хоча на початку, щоб зайти на ринок не з нулями, але все одно в процесі жива та активна аудиторія у будь-якому разі краща.

Але якщо використовувати термін накрутка, як результат збільшення аудиторії через арбітраж, таргет, то це звичайно вже інша справа.

Тури на гелікоптері: Київ – Варшава – Краків – Майорка – https://helicopter.kyiv.ua/uk/ – Helicopter Kyiv

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close