[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
На які характеристики варто звернути увагу при виборі (ємніс
yanonyb855 Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт! Хто вже користувався OXVA Xlim Pro 2 DNA? Мене цікавить, наскільки він відрізняється від звичайних подів без DNA-чіпсету. Чи дійсно є різниця у відчуттях? Думаю взяти для заміни старого pod, бо той вже підводить.

Dasss Сообщение # 2
Рядовой
Я бачив у знайомого. Він хвалив саме за стабільність. Казав, що навіть коли батарея сідає, тяга не змінюється, що для нього важливо. У старих подах відчувається, що напруга падає, і смак стає слабший. Тут цього нема.

Erbok Сообщение # 3
Рядовой
Я чув, що DNA-чіпсет — це як преміум-варіант у світі pod-систем. Тобто ти платиш більше, але отримуєш стабільність, хороший смак і кращу якість. Особисто ще не пробував, але відгуки в більшості позитивні. Єдине — пристрій дорожчий, ніж середні поди, тож треба зважити, чи воно того варте.

ukaxyk77 Сообщение # 4
Рядовой
Я взяв под OXVA Xlim Pro 2 DNA і скажу відверто — це був вдалий вибір. Почнемо із сервісу: мені важливо, щоб ціна була прозорою. У них вона залишилась такою, як під час замовлення, навіть коли через кілька днів подорожчало. Це викликає повагу, бо більшість магазинів шукають привід накинути зверху. Тепер про сам пристрій. Я раніше користувався дешевшими подами, і різниця відчувається одразу.
DNA-чіп дає стабільність: жодних "скачків" потужності, затяжка завжди однакова, незалежно від заряду. Смак розкривається повноцінно, і навіть у тих рідинах, які мені здавались посередніми, тепер відчуваю більше відтінків. Це додає задоволення від процесу. Щодо практичності: розміри компактні, носити зручно, зарядка швидка. Картриджі служать довше, ніж я очікував, і це економія в перспективі. І головне — я вже кілька місяців не повертаюсь до сигарет. З цим подом реально легше відмовитись, бо він дає схожі відчуття, але без запаху й токсинів.

Под OXVA Xlim Pro 2 DNA https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/1385-oxva-xlim-pro-2-dna.html

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close